Tengerre kalózok!

Ma a kalózok napja van! Meg persze a kirándulóké és a csináld magad mozgalom úttörőié.
Lássuk az ingyen appokat: 

A mai iPhone appiPhone - Pirate Legend $3.99
INGYENES 

Ahoy kalózok! Csatoljátok fel a kampót, a falábat, vegyétek fel a szemkötőt és a legjobb kalapotokat! A mai app a kalózcsaták izgalmát hozza el nektek. Harcolhattok a Brit flotta ellen, de jönnek az élőhalottak és a kannibálok is. 20 különböző toronnyal készülhetsz a rohamra, de akár a Krakent is segítségül hívhatod. A teljes játék $3.99 lenne, de csak ma megszerezheted INGYEN! 

A mai iPad appiPad - Pirate Legend $3.99
INGYENES 

Ahoy kalózok! Csatoljátok fel a kampót, a falábat, vegyétek fel a szemkötőt és a legjobb kalapotokat! A mai app a kalózcsaták izgalmát hozza el nektek. Harcolhattok a Brit flotta ellen, de jönnek az élőhalottak és a kannibálok is. 20 különböző toronnyal készülhetsz a rohamra, de akár a Krakent is segítségül hívhatod. A teljes játék $3.99 lenne, de csak ma megszerezheted az iPadedre is, INGYEN! 

A mai Android appAndroid - AR Bearing + Compass $1.75
INGYENES

A Google Play Store egyetlen appja amiben laptájoló és Augmented Reality is van. Ha kirándulnál egyet az őszi erdőben (amit a hétvégére mindenképpen ajánlunk) ezt az appot magaddal kell vinned. Az amúgy fizetős funkciók $1.75 helyett csak ma INGYEN a tiéd lehetnek!